PAROC element är högklassiga sandwichelement med ytskikt av stålplåt och en kärna av stenull. De används i huvudsak i fasader, innerväggar och innertak i kommersiella, industriella, kontors- och offentliga byggnader.

Lösningar med sandwichelement inkluderar allt du behöver för att färdigställa en konstruktion: element, infästningar, beslag, profiler, tätningar, lyftverktyg så väl som teknisk support av allra högsta klass. PAROC elementlösningar uppfyller alla kraven inom modernt byggande: attraktiv design, utmärkt brandsäkerhet, långa spännvidder, korta konstruktionstider, energi- och kostnadseffektivitet. Vi erbjuder också lösningar där det ställs speciella krav som t.ex. extra brandsäkerhet, hygien, god akustik och attraktiv arkitektur. Tillsammans med optimal detaljutformning uppfyller dessa moderna lösningar med sandwichelement alla krav på teknik, estetik och budget för alla parter som är inblandade i ett byggprojekt.

Paroc Panel System erbjuder också ett unikt servicepaket baserat på vår expertis och 25-åriga erfarenhet. Vår pålitliga och flexibla verksamhet gör det enklare att leda byggprojekt från projektplanering till montering. Servicepaketet inkluderar full support som ger problemfri design, exakta leveranser och snabb montering till så låga kostnader som möjligt.