Det går enkelt och snabbt att montera PAROC sandwichelement.Det går enkelt och snabbt att montera PAROC element. Elementen är lätta, praktiska och går att montera i nästan vilket väder som helst. Eftersom elementen levereras helt färdiga behövs ingen ytbehandling på byggplatsen. Dessutom erbjuder Paroc Panel System leverans- och monteringsdokument som hjälper dig att förbereda allting från montering till byggplatslogistik.

PAROC® Monteringshjälp

Att säkra arbetsmiljö och kvalitet vid montering blir allt viktigare i en effektiv byggprocess. Paroc erbjuder nu ett antal nya hjälpmedel som bidrar till säkrare montering:

  • Spännverktyg – hyrs per projekt 
  • Säkerhetslina - hyrs per projekt 
  • Regnskydd – köps i rullar om 6,5 meter

För detaljer och arbetsinstruktioner klicka här >> 

Kontakta vårt regionala försäljningskontor för att hyra utrustningen.

 

Effektiv byggplatslogistik

För att du ska kunna planera arbetsskeden på byggplatsen erbjuder Paroc Panel System monteringsritningar med kodade element och kolliplacering innan elementen levereras. Med hjälp av våra detaljerade monteringsinstruktioner, lämpliga tillbehör, projektspecifika detaljritningar och träning i hur du kommer igång på byggplatsen går det snabbt och enkelt att montera elementen.

Element i monteringsordning

Paroc Panel System använder arkitektoniska ritningar för att skapa elementritningar som omfattar kaplängder. Samtidigt framställs nödvändiga monteringsritningar och kolliförteckningar. Elementen packas i monteringsordning i tåliga förpackningar. På begäran kan specialsågningar enligt planeringsunderlag utföras på fabriken.

Säkra lyftverktyg

Använd trygga och testade LiftAid-lyftverktyg för att montera elementen på ett effektivt sätt. Genom att använda dessa behändiga och patenterade verktyg kan PAROC element lyftas vid horisontell och vertikal montering. Kontakta vårt regionala försäljningskontor för att hyra verktygen.

Monteringspartners

Be försäljningspersonalen på Paroc Panel System att rekommendera kunniga monteringsföretag med utbildning i hur PAROC element ska monteras.