Arkitektur är lika med image. Paroc erbjuder flera olika elementmodeller och ett brett kulörurval som är mer än bara komponenter, för att du ska kunna förverkliga din image. De är ’Elements of Vision’, verktyg för arkitekter att uttrycka sin fantasi med.

Läs mer om vår nya innovation PAROC Reface >>

En byggnads arkitektur återspeglar imagen för det den används till. Imagen kan vara klassisk eller modern, imponerande eller anspråkslös eller någonting helt annat. I praktiken består imagen av en kombination av olika ytskikt, linjer, former och färger. PAROC elementmodeller utvecklas genom att lyssna på önskemål från arkitekter och designers. Vad än din image är använder vi de bästa industriella designerna för att skapa nya och innovativa elementmodeller. Vi erbjuder hela tiden bättre metoder för att kombinera våra element och skapa allt mer individuella ytor där skönhet och funktionalitet är väsentliga.

Elementmodellen påverkar inte de tekniska egenskaperna hos PAROC element förutom i följande undantag:

  • PAROC® shadow och PAROC® acoustic elementen har ingen klassificering för brandmotstånd. 
  • PAROC® print och PAROC® art elementen är klassificerade i Euroklass C-s1,d0 och inte i A2-s1, d0 som alla de andra elementmodellerna.