PAROC Designverktyg

Paroc tillhandahåller flera olika verktyg som stöd och inspiration i ditt dagliga arbete. Under rubrikerna nedan finner du våra BIM-objekt, design add-on för ArchiCAD och dwg-filer.

CAD-filer Byggisolering

Med hjälp av Strukturväljaren hittar du enkelt rätt CAD-ritning för dina projekt.

I verktyget kan du välja att ladda ned filen antingen som pdf eller dwg. Du kan också välja att ladda ned en sammanställning över samtliga CAD-filer för Byggisolering i pfd-format.

CAD-Selector - Strukturväljaren. Ladda ned enskilda CAD-filer >>

Sammanställning CAD-filer Byggisolering i pdf-format >> 

 

Designverktyg Akustik

PARAFON Step Planning tool

 

Det här verktyget hjälper dig att planera ditt nästa PARAFON STEP-tak. Välj Step-version (för rutnät eller direktinstallation), mönster och färg för att konfigurera din lösning och se resultatet i en tredimensionell vy.  Med planeraren kan du leka med olika kombinationer för att hitta den lösning du gillar bäst. Fyll i informationen om ditt projekt och få den fullständiga specifikationen som en pdf-fil i utskriftsvänligt format. Lägg till takyta och vägglisternas längd om du vill ha en fullständig beräkning av materialåtgången.

 

BIM-objekt för ArchiCAD och Revit

Download BIM-object 

För att du som kund, designer eller ingenjör ska kunna arbeta effektivt med Parafon produkterna, erbjuder vi nu PARAFON Classic som BIM objekt. De är gjorda för både Revit och ArchiCAD.

Dessa lättåtkomliga objekt innehåller all nödvändig information som krävs för att skapa ett fulländat projekt direkt i CAD, 3D eller BIM program. Produkterna finns för nedladdning från BIMobject Portalen.

Nedladdningsbara BIMobjekt >>

Användarinstruktioner för ArchiCAD på Youtube >>

Användarinstruktioner för Revit på Youtube >>

 

CAD-filer Akustik

DWG files

Vi tillhandahåller också CAD filer som hjälp i designprocessen. 
Nedladdningsbara filer finns i DWG- och PDF-format via länken nedan.

Ladda ned enskilda CAD-filer Akustik >> 
Sammanställning CAD-filer Akustik i pdf-format >>