PAROC Hvac Combi - största kombin i klassen

PAROC Hvac Combi Alucoat T är rörskålen som passar flera rördimensioner. Nu utökar vi sortimentet och lanserar ytterligare två dimensioner så att den täcker rördiameter ända upp till 48 mm. PAROC Hvac Combi Alucoat T har en unik stjärnformning vilket gör att den kan användas för olika rördimensioner och över t ex kopplingar. Kombirörskålen förenklar arbetet med att isolera rörledningar avsevärt och ger en högeffektiv isolering som skyddar mot värme, brand, ljud och kondens.

Paroc Hvac Combi Alucoat T

 

Ledningar för varma rör, kalla rör, rör för komfortkyla, rök- och avgaskanaler samt rör för dagvatten och avlopp ska av olika anledningar isoleras. Genom isolering minskas värmeförlusten, frysning förhindras liksom brandspridning och kondensbildning. På vissa rör krävs även en isolering för att dämpa oönskade ljud.

PAROC Hvac Combi Alucoat T är en kombinationslösning för isolering av varma rörledningar, kallvattenledningar och rörledningar för komfortkyla. Rörskålen har en unik stjärnformning och eftersom produkten täcker flera dimensioner blir installationen både snabbare och enklare. 

Vill du ha mer information? Klicka här för att bli kontaktad av en expert på teknisk isolering!

Red stripe section devider 

Sortiment 

PAROC Hvac Combi Alucoat T är en prefabricerad isolering av obrännbar stenull belagd med armerad överlappande aluminiumfolie och tejp i längsgående slits. Användningsområdet är isolering av varma rörledningar och isolering av kallvattenledningar och rörledningar för komfortkyla när fogtätning utförs enligt våra dokumenterade montageanvisningar. 

I sortimentet ingår isolering för rördimensioner 12-18 mm, 22-28 mm, 32-38 mm samt 42-48 mm. Tjocklek 20-80 mm. Längd 1200 mm.

Läs mer: 

PAROC Hvac Combi AluCoat T

Förpackningsinformation 

 

Red stripe section devider  

Så fungerar PAROC Hvac Combi AluCoat T

 

Innehållet är blockerat

För att se det här innehåller behöver du godkänna cookies.

Red stripe section devider  

Fördelar med PAROC Hvac Combi AluCoat T

  • Snabbare, snyggare och enklare montage
  • Skyddar mot värme, brand, ljud och kondens.
  • Brandsäker - Brandklassad i Euroklass A2L-s1-d0.
  • Närproducerad 
  • Combirörskålarna ger en enklare hantering hos återförsäljare och isolerare

 

kontakta oss teknisk isolering

Låt oss berätta mer om fördelarna med PAROC Hvac Combi. Klicka här för att bli kontaktad av en expert på teknisk isolering!