Visst är det bra om taket är funktionellt. Men det behöver inte vara på bekostnad av kreativitet och design. Tak kan vara både praktiska och väldigt spännande!

Vita standardtak monterade i rutmönster kan många gånger vara den optimala lösningen. Men ibland väljs de på ren slentrian. Mer variation när det gäller design, färg och form, efterfrågas i allt större utsträckning. Och som arkitekt vill man inte låsas vid standardiserade lösningar utan ha en frihet att kunna välja mellan olika material, kulörer, former och bärsystem. Detta utan att kostnaderna skenar. 

Många tänker inte på, eller glömmer bort, att taket är en viktig del av inredningen. Men då missar man att se en av rummets viktigaste tillgångar och möjligheter. Extra roligt är det när funktion och estetik samsas på bästa tänkbara sätt.

Paroc har ett brett produktutbud och kan erbjuda undertakslösningar för alla behov. Även estetiska sådana. Finns det t ex önskemål om ett levande undertak med färger, bilder eller speciella former går det att lösa. En flexibel tillverkning gör det möjligt att ta fram skräddarsydda lösningar.

 

Restaurang Spisa Matbar