Assar, Industrial Innovation Arena, Skövde

ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning kan ge nya lösningar för industrin. Här inbjuds alla som arbetar inom tillverkningsindustri eller teknikföretag att inspireras av ny teknik, nya lösningar och forskning eller helt enkelt komma i kontakt med andra inom samma bransch.

Initiativtagare är Gothia Innovation AB, Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen, som nu får en gemensam fysisk plattform där de kan samverka med andra företag inom industrin. 

I den stora hallen, som faktiskt är Volvos första tillverkningshall, har PARAFON Buller monterats. PARAFON Buller är en effektiv ljudabsorbent med klass A-absorption, som finns i många olika utföranden, tjocklekar, storlekar och färger. Här har arkitekten valt en grå i kulören Betong.

I entrén har den innovativa produkten PARAFON Step monterats. PARAFON Step är ett akustikkoncept där kunden själv kan bestämma design och färg. En kombination av olika tjocklekar och format gör att man får ett dynamiskt och unikt akustikundertak. 

I det här fallet har arkitekten valt skivor i formatet 300x600 mm och tjocklekarna 18, 25 och 40 mm i kulören NCS S 5502-B. 
 

Använda produkter:

PARAFON Buller
PARAFON Step Direct

Projektinformation

Kategori
  • Akustik
År 2018
Land Sweden
Adress Kavelbrovägen 2B
Postnummer & ort 541 36 Skövde
Entreprenör

Innehållet är blockerat

För att se det här innehåller behöver du godkänna cookies.