Restaurang Bakgår’n, Lidköping

Restaurang Bakgår’n i Lidköping, tapasbar och restaurang, har upptäckt vad Parafons akustikprodukter kan göra för att förbättra akustiken och ljudmiljön i en stimmig restaurang. De har valt att använda en blå Parafon Step Direct, som när den monterades blev en inredningsdetalj i sig själv. Det är ett nytt koncept inom akustik för innertak där det är möjligt att själv bestämma design och färg. Och tack vare att akustikplattorna har olika nivåer absorberas ljudet bättre och man får en bättre ljudbild i lokalen.

Använda produkter:
PARAFON Step Direct 

Projektinformation

Kategori
  • Akustik
År 2014
Land Sweden
Adress Nya Stadens torg 1
Postnummer & ort LIDKÖPING
Arkitekt Bornstein Lyckefors

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.