Möt våra medarbetare

Paroc mugs
Självständighet, ansvarighet och beröm för väl utfört arbete.

Vi har skapat och upprätthåller en organisation av dedikerade proffs, som kan tillämpa sina individuella färdigheter och sin erfarenhet för att lösa ett stort antal branschutmaningar. I vår sammanvävda internationella community uppmuntras Parocierna, som vi kallar våra anställda, att ta sig an nya ansvarsområden, vara ambitiösa och ta initiativet när de ser en möjlighet att förbättra något. I vår organisation säger resultat mer än ord

 

Mika Ylikärppä, Production And Material Planner, Sverige
"Jag hade förmånen att tas in under Parocs skyddande vinge tidigt i min karriär. I dag känner jag mig verkligen som ett proffs. Det har jag bra chefer och kollegor att tacka för. Vi är som en stor familj som arbetar och växer tillsammans. Jag tror på Paroc och de tror på mig."
   
     
Maria Kirsanova, Sales/Project Controller, Finance, Ryssland
"Paroc sammanför så många fantastiska människor. Och det viktigaste av allt: vi GILLAR verkligen att jobba tillsammans. Vi gillar det vi gör. Vi gillar våra produkter, för att de är bra och för att de används för att göra människors liv bättre!"
   
     
Sofia Toverland, Logistics Team Leader, Sverige
"Det bästa med Paroc är människorna. I min roll arbetar jag med många delar av organisationen. Alla, från lastaren på lagret, säljaren ute på fältet till ledningsgruppen, möter mig med ett leende och med respekt. Paroc har gett mig friheten och ansvaret att utveckla mina färdigheter och flexibiliteten för att kunna skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. "
   
     
Hannu-Petteri Mattila, Development Engineer, Finland
"En av de bästa sakerna med att arbeta med materialutveckling på Paroc är den stora variationen i de uppgifter vi arbetar med. Varje dag innebär möjligheter att lära sig något nytt och att föra informationen vidare. Vi har en suverän, positiv och lösningsorienterat teamanda när vi tar oss an de utmaningar som de andra avdelningarna ger oss, exempelvis våra sälj- och produktionsenheter."