Paroc lanserar nytt beräkningsprogram för energibesparing

18 apr 2013

Nu lanserar Paroc, en av Europas ledande tillverkare av stenullsisolering, verktyget PAROC® PROSAVER™ för beräkning av energibesparing vid tilläggsisolering. Programmet är utvecklat med responsiv design vilket gör att användarupplevelsen blir bra oavsett om det används via mobil, surfplatta eller dator.

PAROC PROSAVER, professional calculator

PAROC® PROSAVER™ vänder sig primärt till professionella yrkesutövare och är ett online-verktyg som steg för steg hjälper användaren att beräkna energibesparingen vid tilläggsisolering av bl a låglutande tak, vindsbjälklag, ytter- och källarväggar.


Med PAROC® PROSAVER™ kan användaren beräkna potentiell energibesparing i kWh och kronor per år, miljöeffekt i form av minskad CO2 samt återbetalningstid för planerad investering.

PAROC® PROSAVER™ är utvecklad med responsiv design och användarupplevelsen är därför bra oavsett om den används via mobil, surfplatta eller dator. Programmet finns på paroc.se/hjälpmedel/beräkningsprogram.

Länk till programmet >>

För ytterligare information kontakta:
Lars-Erik Olsson, produktchef, Paroc Byggisolering tfn 0500-46 93 42
Maria Mehner, Communications and Marketing Manager, Scandinavia, tfn 0500 – 46 91 78
Bilder för fri publicering, Åsa Eriksson, Communications Specialist tfn 0500-46 90 77

 

Paroc Group är en av de ledande tillverkarna av mineralullsisolering och lösningar i Europa. PAROC® produkterna omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, sandwichelement och akustikprodukter. Vi har verksamhet i 13 europeiska länder och tillverkning i Finland, Sverige, Litauen och Polen. Paroc Group ägs av ett antal institutionella investerare med Paroc-anställda som minoritetsägare. Vår omsättning år 2012 var EUR 430 miljoner och antalet anställda 1 990.