Energibesparing inom industrin fokus på ISO-mässan

19 jun 2014

Logotype ISO-fair Cologne 2014ISO-mässan, som infaller vartannat år, är den största mötesplatsen för internationella nyckelaktörer inom isoleringsbranschen i Europa. För Paroc är ISO inte bara en mässa utan också ett betydande kundevenemang. I år besökte närmare 300 kunder från 20 länder Parocs monter för Teknisk Isolering på Köln-mässan. Under mässan presenterade vi bl a PAROC Hvac GreyCoat och ett nytt sortiment för brandsäker isolering av rörgenomföringar.

ISO-mässan är Europas ledande mässa för isoleringsmaterial och teknik inom industrin. För isoleringsföretag, verkstadsplanerare, verkstadsföretag, arkitekter, energiansvariga och fastighetsägare, är ISO en mycket viktig träffpunkt när det kommer till effektiv isolering. 150 utställare från 15 länder visar potentialen och intresset för energisparåtgärder.

De kunder som besökte mässan i år representerar mer än hälften av vår totala omsättning för teknisk isolering, vilket gör den till den viktigaste kundaktiviteten för oss inom Teknisk Isolering.

"Det är med stor glädje vi deltar i ISO-mässan. De kunder som besökte mässan i år representerar mer än hälften av vår totala omsättning för teknisk isolering, vilket gör den till den viktigaste kundaktiviteten för oss inom Teknisk Isolering. I år handlade vårt tema om de framtida möjligheterna för energibesparing inom industrin. Kunderna som deltog i vår kvällsaktivitet representerade nästan 20 länder, det visar hur stor spridning Teknisk Isolerings verksamhet har i dag ", säger Fredrik Jonsson, Senior Vice President för TI division.