PAROC släpper sina akustikskivor som BIM objekt

16 sep 2014

Parafon Classic finns nu som BIM-object

För att ge kunderna, designers och ingenjörer ett effektivt verktyg att kunna arbeta med Parafon produkterna, lanserar nu Paroc sina första BIM objekt. De är gjorda för PARAFON Classic för både Revit samt ArchiCAD.

PARAFON Classic är en vit, obrännbar, stenullsbaserad akustikskiva för kontor, skolor, daghem, korridorer och offentliga byggnader.

Paroc kommer att ta del av BIMobject®s unika och internationella distributions nätverk som erbjuder en hög räckvidd samt lättåtkomliga objekt, som innehåller all nödvändig information som krävs för att skapa ett fulländat projekt.

De fördelar som uppstår för användarna på BIMobject Portalen är att de nu har tillgång till akustikskivor som tillverkas av en ledande tillverkare. De kan använda dessa objekt direkt i deras CAD, 3D eller BIM program.

Vi ser det som avgörande för framgången av våra klienter och partners att ha tillgång till dessa avancerade objekt som innehåller all den information de behöver för att skapa ett fulländat projekt.

"Byggprojekt blir mer och mer komplexa med ett informationsflöde som är svårt att överblicka. Vi ser det som avgörande för framgången av våra klienter och partners att ha tillgång till dessa avancerade objekt som innehåller all den information de behöver för att skapa ett fulländat projekt." säger, Maria Mehner, Communications & Marketing Manager Paroc Scandinavia.

Klicka här för att ladda ner Parocs BIM objekt gratis: