Energikloka råd för teknisk isolering i fickformat

13 mar 2015

Pocketguide Teknisk Isolering


För att uppnå EU:s klimatmål behöver även rör- och ventilationsinstallationer isoleras tillräckligt för att spara energi och minska miljöbelastningen. Paroc har under mer än 75 år utvecklat innovativa och hållbara isolerlösningar. Vi har nu samlat vår kunskap om energiklok och hållbar rör- och ventilationsisolering i en Pocketguide om Energiklok VVS-Isolering.

Guiden är i ett smidigt fickformat och guidar dig inom olika områden, som Värme-, Brand och Ljudisolering.

- Tack vare att guiden fokuserar på ett område i taget hoppas jag att den skall underlätta för alla som både dimensionerar och isolerar rör och ventilationskanaler säger Johan Gustafsson, Teknisk Support på Paroc Teknisk Isolering.

Tack vare att guiden fokuserar på ett område i taget hoppas jag att den skall underlätta för alla som både dimensionerar och isolerar rör och ventilationskanaler.

I guiden finns ett flertal tabeller som genom att visa värmeförluster, risk för kondensutfällning och temperaturfall i ventilationskanaler underlättar vid produktvalet fortsätter Johan. En rad illustrativa bilder visar användaren hur produkterna monteras och vilket utrymme som krävs.

Johan Sjölund, regionschef, instämmer:

 

- Det här är ett perfekt verktyg för alla våra kunder och kommer att vara ett bra hjälpmedel i vardagen! Att vi valt att samla de viktigaste delarna av Parocs kunnande gällande teknisk isolering i ett behändigt fickformat gör att den är smidig att alltid ha med sig. Sedan tycker jag att spiralbindningen är ett plus. Guiden håller längre och blir lättare att bläddra i.

Det här är ett perfekt verktyg för alla våra kunder och kommer att vara ett bra hjälpmedel i vardagen!

 

Ladda ned Pocketguiden här >>