PAROC ROBSTER - Snabbt och stabilt för takisolering på stålunderlag

02 apr 2015

Paroc Robster takisolering

Nu lanserar vi PAROC ROBSTER – en unik underskiva med mycket hög tramphållfasthet för underlag av bärande profilerad stålplåt. En tunnare skiva och större format ger snabbare läggning. PAROC ROBSTER tillverkas av stenull och är därmed brandsäker, fuktsäker och formstabil – viktiga parametrar för hållbart byggande.

Kraven på effektivitet och säkerhet i byggprocessen ökar samtidigt som hållbarhet är viktigare än någonsin. PAROC ROBSTER är en unik underskiva med mycket hög tramphållfasthet vilket gör läggningen snabb och resultatet säkert att gå på.

Tack vare en tunnare skiva i större format går läggningen av PAROC ROBSTER upp till 50 % snabbare jämfört med en traditionell skiva. PAROC ROBSTER passar med både taklameller och takskivor.

PAROC ROBSTER levereras på en miljöpall tillverkad av ROBSTER. Under transport fungerar miljöpallen som lastbärare men läggs sedan som en del av taket. Detta innebär att efterarbetet med spill reduceras avsevärt. Det enda som återstår i spill är några gram återvinningsbar plastfolie.

Produktfakta
Format: 1800x1200 mm
Tjocklek: 30 mm
Lambda: 0,036W/mK
Tryckhållfasthet: 50 kPa
Brandklassificering: Euroklass A1