Johan Hoffman ny försäljningschef för Paroc Akustik

25 jan 2018
Paroc har rekryterat Johan Hoffman som ny försäljningschef för den svenska delen av affärsområdet Akustik. Hoffmans intresse för Paroc Akustik väcktes av den starka tillväxt och drivkraft som finns inom affärsenheten i kombination med en lokal förankring inom hela kedjan från idé till färdig produkt.
Johan Hoffman, Paroc Akustik"Paroc Akustik är inne i en mycket spännande utvecklingsfas, bland annat lanseras i februari en unik produktinnovation som är framtagen i samarbete med Bornstein Lyckefors Arkitekter. Jag lockades av att vara med på affärsenhetens fortsatta tillväxtresa som har starka förutsättningar genom att såväl produktutveckling, produktion och ledning finns i Sverige. Det borgar för möjligheten att bidra till fortsatt tillväxt som både förstärker vår position och ökar vår andel på den svenska marknaden", säger Johan Hoffman.

Johan blir en viktig förstärkning för Paroc Akustik i arbetet att utveckla samarbetet med nya och befintliga kunder, arkitekter och andra aktörer. 

Pär Gustavsson, som tidigare haft rollen som försäljningschef i Sverige och på Exportmarknader, leder nu affärsområdet Paroc Akustik i rollen som Head of Acoustics. Han ser mycket positivt på framtiden och samarbetet med sin efterträdare.

”Med Johan på plats som ny försäljningschef förstärker och utökar vi den svenska akustikorganisationen vilket möjliggör både ökad närvaro och ökad bearbetning av den svenska marknaden. Johan Hoffman tillför vår organisation kunskap och kompetens inom affärsutveckling, produktutveckling, digitalisering och innovationsarbete samt erfarenhet från tillväxtföretag i olika branscher. Det ger oss bredare perspektiv och stärker oss i vår fortsatta utveckling och tillväxt”, säger Pär Gustavsson, Head of Acoustics. 

Johan Hoffman kommer närmast från uppdraget som Innovation Manager på Gothia Innovation AB, ett bolag som driver och utvecklar innovationsmiljön Gothia Science Park i Skövde.