Filmpremiär! Vad vet du om teknisk isolering?

24 sep 2015
I höstas intervjuades 100 VVS-konsulter från 42 olika företag runt om i landet. Undersökningen visade att 41% av VVS-konsulterna tar kontakt med en tillverkare, återförsäljare eller entreprenör någon enstaka gång per år och att en stor del av landets VVS-konsulter efterfrågar mer och bättre information om teknisk isolering. Det har branschen tagit fasta på och lanserar nu ett paket innehållande en animerad film, webbsida, kunskapstest och seminarium för att råda bot på kunskapsbristen.

I dagarna lanseras den animerade filmen Vad vet du om teknisk isolering? tillsammans med en webbplats (tekniskisolering.se) för att skapa uppmärksamhet kring vikten av att välja rätt teknisk isolering. Målet är att VVS-konsulter, fastighetsägare, förvaltare, byggherrar och entreprenörer ska se hur teknisk isolering gynnar hälsosamma byggnader och maximal energieffektivitet.

Filmen uppmärksammar möjligheterna med teknisk isolering och leder i sin tur tittaren till webbsidan och ett kunskapstest. När besökaren undersökt sina egna kunskaper inom teknisk isolering kan resultatet delas via Facebook.

Informationskampanjen är ett samarbete mellan Paroc och några av branschens andra ledande aktörer; Armacell, Bevego, Isoleringsfirmornas förening och Isover samt med stöd från SBUF, Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond. 

 

Innehållet är blockerat

För att se det här innehåller behöver du godkänna cookies.