Nu lanseras de nya PAROC-produkterna i renZERO-konceptet

01 apr 2014

Nu lanseras de nya PAROC-produkterna i renZERO-konceptet. Renoveringspanelen PAROC renERGIA, en omfattning för dörrar och fönster och PAROC HVAC AirCoat, isolering för rör och kanaler.

Renoveringspanelen PAROC renERGIA

Parocs nya renoveringspanel gör det möjligt att på ett enkelt sätt skapa god täthet och ett tjockt och homogent isolerskikt för att minimera energianvändningen. Panelen är snabb att montera och kan användas för olika typer av ytbeklädnad. 

Omfattning för dörrar och fönster

För att åstadkomma den bästa och säkraste anslutningen mellan renoveringspanelen och fönster/dörr har Paroc och Elitfönster tillsammans utvecklat en omfattning. Genom en ny metod monteras omfattningen runt befintligt fönster eller dörr. Renoveringspanelen kan monteras dikt an och därför uppstår inga springor eller spalter.

Isolering för rör och kanaler

Ventilation är ett av de viktigaste systemen i en energiklok och tät byggnad. Nya PAROC HVAC AirCoat består av isolering för cirkulära kanaler, T-stycken och böjar beklädda med aluminiumfolie och är en allt-i-ett obrännbar isolering för värme och kondens. Installationen är enkel och snabb och ger minimalt med spill. Slutresultatet blir tätt och snyggt.

Läs mer i pressmeddelandet >>