Vi bjuder på energirenovering på Nordbygg

11 mar 2014

Till årets Nordbygg har vi samlat våra tre divisioner under samma tak i monter C05:39. Där visar vi nyheter ur vårt breda sortiment för hållbart byggande och renovering. De nya produkterna i renZERO™ konceptet finns givetvis på plats!

Energirenovering med ParocHuvudtemat för vår monter är Energirenovering och vi visar de nya produkterna i renZERO™ konceptet, Sveriges första totalkoncept för energirenovering av småhus till nära-noll. Konceptet har utvecklats av Paroc tillsammans med Elitfönster och NIBE och pilottestades i Skarpnäck under hösten 2013. Kostnadsberäkningen är nu genomförd och vi kan berätta hur du kan räkna hem den här typen av Energirenovering.

Intressanta lösningar för renovering av Miljonprogrammet och möjligheten att utforma kreativa nya fasader är en annan del i vårt fokus och vi har inte heller glömt bort lösningar för energieffektivisering av rör och kanaler.

En akustiskt behaglig miljö är viktig och bör inte glömmas bort vid renovering. Även här visas nya, kreativa lösningar ur vårt PARAFON® sortiment.

Parallellt med Nordbygg pågår den spännande mässan Sustainable Days i Viktoriahallen. Mässan, som är ett samarbete med den tyska arkitektureliten, innehåller bl a flera högaktuella seminarier med ämnen som Hållbar stadsplanering och Framtidens byggmaterial. Vi finns med som utställare och visar vårt bidrag till det hållbara byggandet, renZERO-konceptet. Missa inte det!

Mer information om våra produkter och lösningar finner du på paroc.se och renzero.se.

Välkommen! Vi bjuder på smoothies. Energirenovering the Paroc way, så att säga.