PAROC Hvac GreyCoat-produkter - snyggare och enklare att installera

02 jul 2012

På ISO’12-mässan i Köln den 10-11 maj 2012 lanserades Paroc GreyCoat; ett nytt ytskikt för PAROC:s Hvac-produkter. Med PAROC:s Hvac GreyCoat-produkter får du ett snyggare utseende och slutresultat utan att du behöver använda ytterligare beklädnad eller färg.

Paroc GreyCoatMed sitt ljusgrå, nästan vita, ytskikt är PAROC:s Hvac GreyCoat-produkter det perfekta valet för applikationer där installationerna ligger synligt, t.ex. i shoppinggallerior, offentliga byggnader och sporthallar. Dessutom ger PAROC:s Hvac GreyCoat-produkter ett snyggt utseende utan att man behöver använda ytterligare beklädnad eller målning, vilket innebär stora tidsvinster och att slutresultatet blir både rent och snyggt.

Med sitt ljusgrå, nästan vita, ytskikt är PAROC:s Hvac GreyCoat-produkter det perfekta valet för applikationer där installationerna ligger synligt, t.ex. i shoppinggallerior, offentliga byggnader och sporthallar.

Brandskyddsklassad

PAROC:s Hvac GreyCoat-produkter är brandsäkra och uppfyller Euroklass A2-s1, d0. Det innebär att produkterna inte bidrar till övertändning och att de inte heller genererar brinnande droppar. Dessutom är rökutvecklingen från produkterna i händelse av brand mycket begränsad.

GreyCoat-ytskiktet finns för PAROC Hvac-skivor, lamellmattor och nätmattor.