Energikloka råd i fickformat

09 feb 2012

Pocketguide

Paroc AB firar i år 75-årsjubileum. Sedan tillverkningen av stenullsisolering startade 1937 har Paroc samlat på sig en mängd kunskap och erfarenhet i konsten att bygga och renovera energiklokt. För att dela med sig av den kunskapen har man nu samlat aktuella och energikloka råd i den nya Pocketguiden om Energiklok renovering.

 

Guiden är i ett smidigt fickformat och guidar steg för steg i stora som små renoveringsprojekt

- Tack vare att guiden fokuserar på ett renoveringsområde i taget och där ger konkreta råd steg för steg hoppas jag att den skall bli en god hjälp för alla som renoverar säger Lars-Erik Olsson, produktchef på Paroc Byggisolering.

En tilläggsisolering betalar sig som regel inom ett par år. Energiförbrukningen minskar samtidigt som inomhusklimatet förbättras.

- En tilläggsisolering betalar sig som regel inom ett par år. Energiförbrukningen minskar samtidigt som inomhusklimatet förbättras, fortsätter Lars-Erik. Med hjälp av guiden kan du göra en enkel beräkning av energibesparingen för just din bostad.

Magnus Granbom, distriktsansvarig, instämmer: - Det här är ett perfekt verktyg för alla våra kunder och kommer att vara ett bra hjälpmedel för både gör-det-självare och proffs! Att vi valt att samla de viktigaste delarna av Parocs kunnande i ett behändigt fickformat gör att den är behändig att alltid ha med sig. Sedan tycker jag att spiralbindningen är ett plus. Guiden håller längre och blir lättare att bläddra i.