På nya positioner inom Paroc

05 okt 2015
Jonas Svefors, Paroc    

Kända ansikten på nya positioner inom Paroc.
Jonas Svefors, Skandinavisk försäljningsdirektör för Byggisolering inom Paroc och Pär Gustavsson, försäljningschef för Paroc Akustik & Interiör. 

Jonas Svefors är sedan 1 maj 2015 ny Skandinavisk försäljningsdirektör för Parocs affärsenhet Byggisolering. Jonas började på Paroc 2008, är civilekonom och kommer närmast från rollen som Sverigechef för Byggisolering.

- I den här rollen får jag tillfälle att fortsätta det nära samarbetet med våra Skandinaviska nyckelkunder och samtidigt arbeta för en fortsatt positiv tillväxt i hela Skandinavien, säger Jonas. Ökade krav på energieffektivisering och hållbart byggande gör att vi ser ljust på framtiden.

Ökade krav på energieffektivisering och hållbart byggande gör att vi ser ljust på framtiden.

Pär Gustavsson är sedan den 1 juni 2015 ny försäljningschef för Paroc Akustik & Interiör. Pär har varit inom Paroc sedan 2012 och kommer senast från rollen som affärsområdeschef för takisolering och isolertillbehör. Innan det har han haft flera olika positioner inom försäljning och marknad, främst inom byggmaterialbranschen. Pär, som kommer utgå från vårt huvudkontor i Skövde, efterträder Lennart Björkholm som valt att gå i pension.

- Jag är väldigt laddad och förväntansfull inför min nya roll. Parocs satsning på akustikverksamheten visar att siktet är inställt på framtiden och jag ser fram emot att leda vårt team i utvecklingen av samarbetet med nya och befintliga kunder, säger Pär.

Parocs satsning på akustikverksamheten visar att siktet är inställt på framtiden.