PAROC sandwichelement firar 30 år. Och nu finns element även för renovering!

14 sep 2016

Paroc är en föregångare inom elementkonstruktion. Parocs hantverkskunnande och 30 års erfarenhet är en garanti för lyckade projekt, och du kan vara stolt över resultatet.  

Byggandet av moderna kontorskomplex bygger på det sandwichelementsystem som Paroc Panel System lanserade 1986. I dag inkluderar vårt tjänsteerbjudande omfattande stöd för projekt, vilket säkerställer smidig konstruktion, punktliga leveranser och snabb installation i kombination med minimerade kostnader.

Förutom hög kvalitet och snygga element erbjuder vi allt som behövs i ett projekt under ett och samma tak: förstklassig teknisk support, fästdon, lister, profiler, tätningar och lyftutrustning. 

PAROC® Reface™ är en ny innovation inom renovering

I våras lanserade vi ett nytt element som gör att arbetet med att renovera kontorslokaler blir betydligt enklare. PAROC Reface är ett fasadelement som är öppet för diffusion – med andra ord andas det – och som installeras utanpå den gamla ytterväggen. 

Det gör att man slipper ta bort den befintliga väggkonstruktionen, t.ex. i industribyggnader eller industrihallar – även byggnader som har börjat förfalla kan snabbt få ett nytt utseende med Reface-elementen. Samtidigt förbättras isoleringen med följden att kostnaderna för uppvärmning sjunker och värdet på fastigheten stiger kraftigt.