Paroc är guldsponsor till Team Rynkeby

08 maj 2017

Team Rynkeby cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Under 2017 är Paroc guldsponsor till Teamet. 

Paroc är guldsponsor till Team Rynkeby

Idag består Team Rynkeby av 1 700 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 44 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna och Island. Deltagarna väljs ut bland tusentals sökanden. Under året ska deltagarna inte bara förbereda sig på att cykla dryga 1 200 km till Paris, utan förpliktar sig också att göra en insats för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer.

Alla insamlade medel går till forskning

Team Rynkeby är en frivillig verksamhet och det innebär att en stor del av förnödenheterna som laget behöver under turen förmedlas av sponsorer, t ex bilar, bränsle, mat och dryck. Dessutom betalar deltagarna själva sina egna utgifter. Team Rynkebys huvudsponsor Rynkeby Foods A/S står för alla centrala projektkostnader, vilket innebär att alla medel som samlas in under resans gång går vidare till barncancerorganisationerna som organisationen samarbetar med. I Sverige går donationerna oavkortat vidare till Barncancerfonden.