Paroc firar 80-årsjubileum

16 jan 2017

Paroc turns 80 years in 2017

I år är det 80 år sedan den första stenullsisoleringen lanserades i Sverige. Paroc firar sin långa historia, breda kompetens och expertis inom innovativa isoleringslösningar under hela 2017. Detta jubileumsår är det perfekta tillfället att blicka tillbaka på vad vi har uppnått.

Paroc jubilerar samma år som Finland firar hundra år av självständighet. Skid-VM i Lahti 2017 är det största evenemanget under Finlands jubileumsfirande och Paroc är en av de internationella sponsorerna av mästerskapet.

”Vi är hedrade över att vara delaktiga i ett så viktigt internationellt sportevenemang samma år som Finland firar 100 år av självständighet. Sponsringen är en perfekt grund för oss att även fira Parocs 80-årsjubileum”, säger Olga van Iterson, Marknads- och kommunikationschef på Paroc Group.

Ett delat engagemang när det gäller hållbarhet genom exempelvis energi- och materialeffektivitet stärker sponsorsamarbetet ytterligare. Lahti 2017 har som mål att vara en pionjär inom hållbara evenemang. På samma sätt har Paroc sedan starten också arbetat för att främja hållbar utveckling med kontinuerliga innovationer och en strävan efter en bättre byggd miljö.

Världsmästerskapet äger rum i Lahti mellan den 22 februari och den 5 mars 2017.