Hållbarhetsrapporten för 2017 publicerad

05 mar 2018
Paroc har idag publicerat sin Hållbarhetsrapport 2017. Rapporten behandlar vårt ekonomiska, sociala och miljömässiga ansvar och redovisar Parocs hållbarhetsarbete enligt Global Reporting Initiatives (GRI) rapporteringsram G4.

”Hållbarhet är kärnan i allt vi gör: vi möjliggör bättre byggande genom att förse våra kunder med hållbara lösningar. Under året fortsatte vi att stärka vår hållbarhetsstrategi i alla våra verksamheter och i hela livscykeln för våra produkter. I produktionsfasen strävar vi ständigt efter att få ut så mycket som möjligt av så lite som möjligt", säger Emma Hansson, Parocs miljö- och hållbarhetschef.

”Ansvar för miljön spelar hela tiden en viktig roll i vår dagliga verksamhet och i våra utvecklingsplaner för 2018. Vi kommer att fokusera på minskade koldioxidutsläpp och mindre deponiavfall, och vi fortsätter satsa på kontinuerlig verksamhetsoptimering. Det ligger i vårt DNA att vilja bli bättre. Allt vi gör i dag vill vi göra ännu bättre i morgon", säger vd Anders Dahlblom.

Rapporten är tillgänglig på engelska på Parocs webbplats.
Den finns enbart i digitalt format.